UNIEKE BELEVING
Smaak, perfecte bereiding en een ongedwongen sfeer
Uiteten gaan moet natuurlijk een unieke beleving zijn. Smaak, perfecte bereiding en een ongedwongen sfeer is wat voor ons belangrijk is. Bij BORR bepalen de seizoenen en het lokale aanbod onze ingrediënten. Daarom vind je op onze wisselende kaart verse seizoensgebonden gerechten met invloeden uit de Zuid-Europese keuken, maar wel met een lokaal en Twents karakter! Elk gerecht bij BORR wordt vol passie en aandacht gemaakt. De verse ingrediënten worden zorgvuldig uitgekozen en geproefd door onze chef-kok. Hij voorziet de gerechten van de smaak van BORR en neemt de tijd om ervoor te zorgen dat er een uniek en verrassend gerecht op het bord komt. Onze keuken is voor fijnproevers. Trouwens, vergeet niet onze wijnkaart te ontdekken. Deze kaart is helemaal afgestemd op de kookkunsten van de chef.
VOOR AAN DE BAR
Oesters
Fine Claire oesters | Citroen | 3 stuks |
12 |
Fine Claire oesters | Rode wijnazijn | 3 stuks |
13 |
Fine Claire oesters | Gegratineerd | 3 stuks |
14 |
Gesneden van de Berkel
Plateau | Kaas |
18 |
Plateau | Worst | Ham |
18 |
Plateau | Kaas | Worst | Ham |
20 |
CHEF’S MENU
Menu
4 | Gangen |
55 |
5 | Gangen |
65 |
6 | Gangen |
75 |
De avond compleet maken? Neem dan een bijpassend wijnarrangement
VOORGERECHTEN
Huisgerookte zalm
Pompoen | Rode biet | Pompoenpit |
15 |
Steaktartaar
Houtskool | Zwarte knoflook | Schorseneer |
14 |
Zeebaars
Aardappel | Saffraan | Wilde rijst |
15 |
Rode biet
Krulandijvie | Aceto | Gerookte amandel |
12 |
HOOFDGERECHTEN
Zeewolf
Raapsteel | Bloemkool | Truffelaardappel |
29 |
Ossenhaas
Zoete aardappel | Boerenkool | Lardo spek |
35 |
Risotto
Pompoen | Cepes | Shiitake |
25 |
Hert
Charlotte-aardappel | Kruidnagel | Flower sprout |
32 |
VOOR ERBIJ
Friet |
6 |
Frisse salade |
4 |
DESSERT
Rood fruit
Drop | Witte chocolade | Vanille |
12 |
Stoofpeer
Kaneel | Mascarpone | Laurier |
13 |
Tonkaboon
Mandarijn | Limoen | Grand Marnier |
12 |