UNIEKE BELEVING

Smaak, perfecte bereiding en een ongedwongen sfeer

Uiteten gaan moet natuurlijk een unieke beleving zijn. Smaak, perfecte bereiding en een ongedwongen sfeer is wat voor ons belangrijk is. Bij BORR bepalen de seizoenen en het lokale aanbod onze ingrediënten. Daarom vind je op onze wisselende kaart verse seizoensgebonden gerechten met invloeden uit de Zuid-Europese keuken, maar wel met een lokaal en Twents karakter! Elk gerecht bij BORR wordt vol passie en aandacht gemaakt. De verse ingrediënten worden zorgvuldig uitgekozen en geproefd door onze chef-kok. Hij voorziet de gerechten van de smaak van BORR en neemt de tijd om ervoor te zorgen dat er een uniek en verrassend gerecht op het bord komt. Onze keuken is voor fijnproevers. Trouwens, vergeet niet onze wijnkaart te ontdekken. Deze kaart is helemaal afgestemd op de kookkunsten van de chef.

VOOR AAN DE BAR

Oesters

Fine Claire oesters | Citroen | 3 stuks
12
Fine Claire oesters | Rode wijnazijn | 3 stuks
13
Fine Claire oesters | Gegratineerd | 3 stuks
14

Gesneden van de Berkel

Plateau | Kaas
18
Plateau | Worst | Ham
18
Plateau | Kaas | Worst | Ham
20

CHEF’S MENU

Menu

4 | Gangen
55
5 | Gangen
65
6 | Gangen
75
De avond compleet maken? Neem dan een bijpassend wijnarrangement

VOORGERECHTEN

Huisgerookte zalm

Pompoen | Rode biet | Pompoenpit
15

Steaktartaar

Houtskool | Zwarte knoflook | Schorseneer
14

Zeebaars

Aardappel | Saffraan | Wilde rijst
15

Rode biet

Krulandijvie | Aceto | Gerookte amandel
12

HOOFDGERECHTEN

Zeewolf

Raapsteel | Bloemkool | Truffelaardappel
29

Ossenhaas

Zoete aardappel | Boerenkool | Lardo spek
35

Risotto

Pompoen | Cepes | Shiitake
25

Hert

Charlotte-aardappel | Kruidnagel | Flower sprout
32

VOOR ERBIJ

Friet
6
Frisse salade
4

DESSERT

Rood fruit

Drop | Witte chocolade | Vanille
12

Stoofpeer

Kaneel | Mascarpone | Laurier
13

Tonkaboon

Mandarijn | Limoen | Grand Marnier
12